Malou Erritzøe

 

 

Malou Erritzøe er Office Manager & Consultant hos Schultz J & Goll. Hun har mere end 15 års erfaring i ind- og udland med ledelse, projektstyring, koncept- og forretningsudvikling indenfor kunst-, kultur- og kommunikationsverdenen. Malou har derfor stor viden og dyrebare erfaringer indenfor strategisk planlægning, samarbejde, konceptualisering og kulturlogistik. I en række ledelsesfunktioner har Malou været med til at lægge opstarts- og vækststrategier, været ansvarlig for implementering af forretningsmål, såvel som prioritering af ressourcer og budgetstyring.  

Malou har altid haft marketing og kommunikation som del af sine strategiske fokusområder. Hun har solid erfaring med koordinering af forskellige faggrupper omkring et fælles mål samt erfaring med at forbinde kreative processer og erhverv med henblik på en fælles værdiskabelse. Malou har et solidt professionelt netværk indenfor erhvervslivet og kunstverdenen, og har desuden erfaring med strategisk tilrettelæggelse af kommunikation med fokus på salg, brandpositionering og netværksudvikling. 

Malou har en kandidatgrad i kunsthistorie.  

Malou Erritzøe
Malou Erritzøe Malou Erritzøe Malou Erritzøe Malou Erritzøe Malou Erritzøe Malou Erritzøe Malou Erritzøe Malou Erritzøe Malou Erritzøe Malou Erritzøe Malou Erritzøe Malou Erritzøe Malou Erritzøe Malou Erritzøe Malou Erritzøe Malou Erritzøe Malou Erritzøe Malou Erritzøe Malou Erritzøe Malou Erritzøe