Kresten Schultz-Jørgensen

Kresten Schultz-Jørgensen er stifter af Schultz J & Goll og en af ​​de mest efterspurgte strategi- og kommunikationsrådgivere i Danmark. Han har i 30 år arbejdet med politik, forretningsudvikling og kommunikation – i centraladministrationen, som redaktør på tre aviser, som marketingdirektør på Det Kongelige Teater og som kommunikationsdirektør i The Coca Cola Company. I 2008 startede han PR-firmaet LEAD Agency og i 2018 Oxymoron Communication, nu Schultz J & Goll.

Han har skrevet +15 bøger om politik og kommunikation, er medlem af en række bestyrelser, underviser på CBS og er censor på tre universiteter.

 

Kresten Schultz-Jørgensen
Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen