David Erichsen

David Erichsen er Senior Advisor hos Schultz J & Goll.  David har over 20 års erfaring med kommunikation og rådgivning inden for uddannelsessektoren og har tidligere bl.a. arbejdet som kommunikationschef hos Danske Professionshøjskoler.  I de seneste år har arbejdsopgaverne også omfattet opgaver for universiteter og andre dele ad uddannelsessektoren – fx ledelsesudvikling i FGU. David har også erfaring med politisk kommunikation og udvikling af større projekter som fx nye folkemøder og som facilitator på debatter, workshops, visions- og strategiprocesser.

David Erichsen har uddannelse, uddannelsespolitik og udvikling som særlige fokusområder. David har en fortid i professionshøjskolesektoren i perioden med fusioner og forandringsprocesser, har arbejdet i sektorens interesseorganisationen med fokus på politisk kommunikation og har løst opgaver for bredt  i uddannelsessektoren. Har også arbejdet med etablering at et nationalt maritimt folkemøde i Korsør og er involveret i udvikling af andre folkemøder – aktuelt som medlem af Uddannelsesdebattens Advisoryboard.  Er tilknyttet moderator.dk, mødeleder på et netværk om fremtidens skole i regi af CopenX og har en anpart i en startupvirksomhed inden for Edtech.

David Erichsen er uddannet journalist (DJ), har en diplomuddannelse i strategisk kommunikation og en Master i Corporate Communication, EMCC.

David Erichsen
David Erichsen David Erichsen David Erichsen David Erichsen David Erichsen David Erichsen David Erichsen David Erichsen David Erichsen David Erichsen David Erichsen David Erichsen David Erichsen David Erichsen David Erichsen David Erichsen David Erichsen David Erichsen David Erichsen David Erichsen