Bliv en del af teamet

Vi bliver bedre gennem din udvikling. Så den optager os. Meget. 

Lige nu søger vi både dygtige konsulenter og en skarp praktikant – læs mere herunder.

Praktikopslag - efterår 2023

Er du en ambitiøs studerende med projektlederegenskaber i maven?

Og ønsker du en praktikplads med fokus på læring, feedback – og hvor du bliver taget alvorligt og lyttet til? Så bliv en del af Schultz J & Goll.

Vi søger to praktikanter fra august/september 2023 og et halvt år frem 2023, der har lyst til at være en aktiv del af et kommunikationsbureau, som skaber positive forandringer ved at forme den måde vores kunder kommunikerer på.

Som praktikant hos Schultz J & Goll bliver du hurtigt koblet på spændende projekter, hvor du som projektassistent vil få ansvar og arbejdsopgaver inden for vores kerneområder: Strategi, analyse, branding, PA og PR. Du vil bidrage aktivt til at løse en vifte af kommunikationsopgaver for nogle af branchens mest udfordrende kunder – og du får løn og gratis frokost.

Det forventer vi af dig

  • Du er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation eller statskundskab og befinder dig i slutningen af din bachelor eller starten af din kandidat
  • Du er social og trives på en arbejdsplads, hvor du har mange bolde i luften på én gang
  • Du er knivskarp i din skriftlige kommunikation og god til at benytte metode i praksis
  • Du har lyst til at udvikle dig og trives med udfordringer
  • Du er flydende i skrift og tale i både dansk og engelsk

 

Det praktiske

  • Arbejdstiden er 40 timer ugentligt
  • Du får løn og gratis frokost
  • Praktikforløbet varer 6 måneder
  • Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, så kontakt seniorrådgiver Cirkeline Buron på cirkeline@schultzjgoll.com eller +45 31505826
  • Vi indkalder løbende til samtaler, men vil gerne høre fra dig senest den 12. april 2023. Send en mail med ansøgning og CV til cirkeline@schultzjgoll.com – mærk ansøgningen med ´Praktikant efterår 2023’

 

Mød os!
Vi holder åbent hus for alle, der er interesseret i praktikforløb tirsdag den 14. marts fra kl. 16-17:30. Her kan du høre mere om, hvordan det er at være praktikant hos Schultz J & Goll – og hvad vi tilbyder. Vi ser frem til at møde dig!

Det vi rører, gør og siger, handler om substans og respekt
I Schultz J & Goll fokuserer vi på substans. Fordi substans er den konkrete forskel, virksomheder skaber med deres forretning – for mennesker og samfund. Vi tror på, at handlinger og konkrete indsatser er den stærkeste kommunikation om, hvad vi er, og hvad vi vil.