Kampagner

Kampagnerne kan handle om grøn omstilling, om sundhedsløsninger eller om rekruttering af studerende til velfærdssektorerne. Vi sikrer den rigtige strategi, den skarpe idé og involveringen af alle de parter og interessenter, der har den nødvendige viden. Vi sikrer også den professionelle projektledelse og det samspil, der skal effektivitet tværs af discipliner og kanaler.

Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner Kampagner

Services

Vi aktiverer mange virkemidler i forening: Events, PR, og digitale kampagner på SoMe. Vi samarbejder med stærke specialister inden for digital eksekvering og markedsføring, med designere og med film- og produktionsselskaber.

01

Strategi og koncept

Skal man bruge en kampagne, som blot handler om opmærksomhed, er det ikke os. Men har man en kompleks sag, et produkt eller en service, der kræver formidling og samspil med corporate brand og strategi, har vi erfaring i at skabe de resultater, der kan mærkes.

02

Oplysnings-, branding-, holdnings- og rekrutteringskampagner

Schultz J & Goll driver og eksekverer kampagner, der gør en forskel for virksomheder, organisationer og samfund. Oplysningskampagner, der påvirker adfærd og livsstil. Brandingkampagner, der positionerer organisationer og virksomheder. Holdningskampagner, der sætter en dagsorden for politiske organisationer og NGO’er. Og rekrutteringskampagner, der tiltrækker for eksempel ledere, specialister og nøglemedarbejdere. Det kræver en datadrevet indsats, men data i sig selv kan ikke gribe mennesker. Det kan derimod den rette fortælling til hjertet.

03

Digital indsats

Ønsker man at bevæge og engagere mennesker (og det gør vi), er det ikke nok blot at være digital. Internettet, søgemaskinerne og de sociale medier styres af algoritmer, men vejen til at skabe handling går stadig via hjertet. Og via den skæve, kreative og overraskende vinkel.

04

Film og lyd

Film er et fremragende medie til at formidle netop din historie og vision via billeder og lyd målrettet din modtager. Vi har forståelsen for at udtrykke det rette budskab på den rette platform, så du får mest muligt ud af din profilfilm. Og vi ved, at din virksomhed har sin egen fortælling, som skal være centrum.

05

Corporate film

Schultz J & Goll udvikler og producerer film, der skaber kontakt – til kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Med en Corporate Film kan du dele de gode historier om, hvad I står for, og den forskel I gør i verden og for jeres kunder. Filmen kan for eksempel være en præsentation af virksomheden og de resultater, som I skaber for kunderne og i samfundet.

PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER PROJEKTER

Se relevante kampagne-projekter

01 Kaktustårnene

Kaktustårnene

Med spidse facader og karakteristiske konturer er Kaktustårnene blevet en del af Københavns skyline. Op til lanceringen, opstod der behov for en klar fortælling og kommunikation om projektet. 

02 Grundfos – Safe Water

Grundfos – Safe Water

Med en international, digital kampagne blev der skabt opmærksomhed om det vigtige arbejde, der udføres af enkeltpersoner, virksomheder, NGO’er, regeringer og lokalsamfundene selv for at sikre vand til alle.

03 Naturkraft

Naturkraft

Naturkraft er en oplevelsespark ved Ringkøbing, hvor du kan komme tæt på den vestjyske natur og de kræfter, der gennem tusinder af år har formet landskabet og de mennesker, der lever her. Op til åbningen af parken i 2020, satte en strategisk kommunikationsindsats fokus på åbningen og Naturkrafts identitet som en katalysator for den grønne omstilling.

Vores kompetencer

Vores rådgivere er et hold af erfarne kræfter, der har prøvet det meste. Arbejdet for danske og globale virksomheder. Arbejdet politisk, kommercielt og ledelsen af virksomheder i de sektorer, vi er specialister i: Infrastruktur, energi, pharma, professional services og den offentlige sektor.

Mød vores specialister

Peter Goll

Læs mere

Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll Peter Goll
Peter Goll
Peter Goll er Administrerende Direktør & Partner hos Schultz J & Goll og har 25 års erfaring som kommunikationsrådgiver, bl.a. som kommunikationsdirektør hos Københavns Lufthavn og har arbejdet som rådgiver inden for en lang række virksomheder med corporate kommunikation, digital kommunikation, PR og positionering.
Paulina Nielsen

Læs mere

Paulina Nielsen Paulina Nielsen Paulina Nielsen Paulina Nielsen Paulina Nielsen Paulina Nielsen Paulina Nielsen Paulina Nielsen Paulina Nielsen Paulina Nielsen Paulina Nielsen Paulina Nielsen Paulina Nielsen Paulina Nielsen Paulina Nielsen Paulina Nielsen Paulina Nielsen Paulina Nielsen Paulina Nielsen Paulina Nielsen
Paulina Nielsen
Paulina Nielsen er Senior Advisor & Director of Operations hos Schultz J & Goll. Hun har mere end 10 års erfaring fra kommunikationsbranchen ​med strategisk kommunikation, organisationsudvikling, brand building, stakeholder management og employer branding.
Cirkeline Buron

Læs mere

Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron
Cirkeline Buron
Cirkeline Buron er Senior Advisor & Director of Organizational Development hos Schultz J & Goll. Hun har mere end 22 års erfaring inden for kommunikation, branding og marketing, bl.a. som Communication & Fundraising Director hos WWF Verdensnaturfonden og Marketingchef hos L&RU.

Interesseret i at høre mere om vores kampagneydelser?

Kontakt Cirkeline for at høre mere
Kontakt
Kontakt