Branding og positionering

Corporate Branding handler om at finde den rigtige position og om at give den gennemslagskraft og appel i alle virksomhedens arenaer: På kundemarkedet, arbejdsmarkedet og over for medier og politikere. Corporate Branding handler om at levere kravene om at være en gennemsigtig, ansvarlig, fortællende virksomhed.

Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering Branding og positionering

Services

Schultz J & Goll er på få år blevet en førende rådgiver inden for Corporate Branding, purpose og positionering med projekter og cases fra en lang række danske og internationale virksomheder, fra offentlig og privat sektor samt NGO’er. Vores arbejde bygger på et særligt udgangspunkt, der forankrer brandingen tæt i i både forretningsforståelse og politiske omverdenskrav.

01

Brand Platform

Vi udvikler Corporate Branding platforme, der definerer virksomhedens position, integrerer relevante strategier og aktiviteter og formidler platformen med operationelle værktøjer som fx purpose, mission statements, Brand Pyramid, grundfortælling (core narrative), taglines og brand universe. Vi udvikler også de nødvendige planer for, at brandet aktiveres og kommunikeres over for medarbejdere, kunder og samfund.

02

Stakeholder Management

Kravene om bæredygtighed har sammen med nye medietyper og dialogformer rejst det krav, at virksomheder lytter til deres stakeholders og lærer af dem, snarere end selv at repræsentere alle svarene. Vi leverer stakeholder-analyser, mapping og prioritering, involvering og aktivering – og naturligvis compliance og den nødvendige datasikkerhed.

03

Ledelseskommunikation

God ledelseskommunikation gennemsyrer gode virksomheder. Det handler bl.a. om, hvordan vi omgås, skriver til hinanden, taler til hinanden, holder møder og samarbejder med både interne og eksterne stakeholders.

Schultz J & Goll rådgiver både større ledelsesgrupper og enkeltpersoner i bl.a. strategi- og forandringskommunikation, personlige præsentationskompetencer, medietræning, valg af medier og kanaler (townhall meetings, events, digitale medier, touch points etc.).

04

Corporate PR

Alle virksomheder og organisationer rummer viden. Viden i form af nyheder, indsigter, holdninger, trends, tal, fakta om forretningen og dens resultater, mennesker, knowhow. Viden, som i langt de fleste tilfælde fortjener at blive delt. Internt og eksternt – i de rigtige kanaler. Schultz J & Goll hjælper med at finde de relevante historier. Vi omsætter og oversætter viden til gode vinkler. Vi skriver og producerer i genrer og kanaler, der passer til formålet.

projekter projekter projekter projekter projekter projekter projekter projekter projekter projekter projekter projekter projekter projekter projekter

Se relevante branding-projekter

01 Holbøll

Holbøll

Siden grundlæggelsen i 1947 har Holbøll været på en lang rejse. Med en ny grundfortælling er kursen sat for fremtiden – med en respekt for og hyldest til fortiden.

02 Les Deux

Les Deux

Lex Deux, virksomheden der startede med en enkel hvid T-shirt, er i dag et livsstilsbrand i 23 forskellige lande fordelt på 800 europæiske butikker. Med fokus på bæredygtighed, ’legacy’ og dedikation griber en grundfortælling og strategi Lex Deux’ visioner for fremtiden.

03 LIEWOOD

LIEWOOD

LIEWOOD designer og producerer accessories, tøj og interiør i nordisk stil til babyer og små børn. Med en nyudviklet forretningsstrategi og et stærkt brandhouse blev virksomheden rustet til at forfølge drømmen om at blive Europas stærkeste livsstilsbrand.

Vores kompetencer

Hos Schultz J & Goll er det formålet og ideen, der driver strategien. Når vi har de to på plads – formålet og ideen – bruger vi de samme værktøjer, som dygtige mennesker har brugt i århundreder.  Fokuseret tænkning. God skrivning. Samarbejde og hårdt arbejde. Det plejer at virke.

Mød vores specialister

Kresten Schultz-Jørgensen

Læs mere

Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen Kresten Schultz-Jørgensen
Kresten Schultz-Jørgensen
Kresten Schultz-Jørgensen er Kreativ Direktør & Partner, har stiftet Schultz J & Goll og er en af ​​de mest efterspurgte strategi- og
kommunikationsrådgivere i Danmark.

Kresten er i øjeblikket på orlov. Ved henvendelse om rådgivning eller et nyt projekt kontakt i stedet Cirkeline Buron på telefon +45 31 50 58 26 og hun hjælper dig godt videre.
Cirkeline Buron

Læs mere

Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron Cirkeline Buron
Cirkeline Buron
Cirkeline Buron er Senior Advisor & Director of Organizational Development hos Schultz J & Goll. Hun har mere end 22 års erfaring inden for kommunikation, branding og marketing, bl.a. som Communication & Fundraising Director hos WWF Verdensnaturfonden og Marketingchef hos L&RU.
Louise Helstrup Guldager

Læs mere

Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager Louise Helstrup Guldager
Louise Helstrup Guldager
Louise Helstrup Guldager har arbejdet med PR, medier, strategisk kommunikation og krisekommunikation på begge sider af bordet i 16 år – de sidste 3 år hos Schultz J & Goll. Louise rådgiver og træner administrerende direktører, bestyrelsesmedlemmer og ledere i den private og offentlige sektor med at opbygge og beskytte deres omdømme.

Interesset i at høre mere om vores branding- og positioneringsydelser?

Kontakt Kresten for at høre mere
Kontakt
Kontakt